Bekijk hier al onze mogelijkheden voor uw ID labels!

Directe herkenning middels een ID label is belangrijk om het product, apparaat of de machine snel te kunnen controleren, repareren of vervangen. ID labels bestaan in vele vormen, maten en uitvoeringen en voor diverse specifieke doeleinden. Zo kunt u naast serienummers, contactgegevens en logo’s ook unieke barcodes, QR codes en andere grafische elementen op het label printen.

Product ID & Equipment ID labels

Een ID label of Identificatielabel moet duurzaam zijn en op termijn goed leesbaar blijven. Wij hebben hier diverse hoogwaardige label materialen voor in ons assortiment. Tevens hebben wij een aantal fraudebestendige materiaalsoorten zoals VOID materiaal en labels die fragmenteren bij verwijdering.
Met de High-Tack lijmlaag is een goede hechting voor lange tijd gegarandeerd.

Of het nu gaat om een product dat onderdeel uitmaakt van een omvangrijke productiestraat of om een op zich staand item, wij hebben voor elke toepassing een oplossing!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

ID label
ID labels voor Machine identificatie

Machine identificatielabels

Een (nieuwe) machine moet aan veel eisen voldoen. Zorg er daarom voor dat uw machines voorzien zijn van alle nodige aanduidingen zoals typeplaten, CE-certificering en gebruiksinstructies.

U kunt uw machines voorzien van labels met bijvoorbeeld serienummers, fabricage gegevens en specifieke kenmerken, maar ook logo’s, werktekeningen en andere grafische elementen behoren tot de mogelijkheden!

Met onze professionele Sign & Label systemen print u binnen enkele seconden uw eigen ID labels.

Ons High-Tack vinyl is ideaal voor lastige oppervlaktes zoals een vettige ondergrond, poedercoat materiaal, vuil-afstotend kunststof etc.  Tevens hebben wij materiaalsoorten die bestand zijn tegen lage of hoge temperaturen.

Kies een systeem voor uw ID labels

SMS TAG-ID 2

  • Print tot 104mm breed
  • 300 DPI printresolutie
  • Printsnelheid tot 10cm p/sec.
  • USB & LAN aansluiting

SMS-430

  • Print tot 104mm breed
  • 300 DPI printresolutie
  • Automatische knipfunctie
  • USB & LAN aansluiting

Heeft u vragen of hulp nodig bij de inrichting van uw project?
Onze adviseurs staan voor u klaar!

Toepassingen
Sending