Design & Controlled print

Streamline uw labelproces en verbeter de afdrukproductiviteit

Beheers arbeidskosten, elimineer fouten en verbeter de afdrukproductiviteit

De all-in-one software Design & Controlled Print van NiceLabel helpt u bij het snel ontwerpen van dynamische labelsjablonen en optimaliseert de efficiëntie en nauwkeurigheid van het afdrukproces. Elimineer afdrukfouten door de afdrukinterface aan te passen aan de gebruiker en verwerk of integreer labeling met uw bestaande applicaties en masterdata.

Label design

Begin en eindig vandaag met uw labelontwerp

De nieuwe Designer van NiceLabel levert een bekende Microsoft Word-achtige gebruikerservaring.
Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwikkelen zonder voorafgaande kennis van barcodelabels of ontwerp training.

Meer informatie over label design >

Label printing

Voorkom afdrukfouten en verbeter de afdrukproductiviteit

De echte kosten van labeling zijn de kosten die verband houden met afdrukfouten, mislabeling en zelfs terugroepacties of boetes. Andere kosten die ook in aanmerking genomen moeten worden zijn arbeid en opleiding.
De beste werkwijze is om deze kosten te minimaliseren door het afdrukken van etiketten te integreren en te automatiseren met uw bestaande bedrijfsapplicaties. Of, voor handmatig afdrukken, de afdrukinterface aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en de processen.

Meer informatie over hoe u de afdrukproductiviteit kunt maximaliseren >

Label design

Zo nieuw. En zo bekend.

De NiceLabel Designer levert de bekende Microsoft Word-achtige gebruikerservaring. Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwikkelen zonder barcoding, design of geavanceerde computervaardigheden. Gebruik één van de vooraf ontworpen label sjablonen of maak een nieuw label in enkele minuten, zelfs als u het nog nooit eerder hebt gedaan.

Alles wat u nodig heeft om te beginnen en de klus snel te klaren

U krijgt alle ontwerpmogelijkheden die u nodig heeft. U hoeft niet te programmeren en u heeft geen training nodig om perfecte labels te ontwerpen in slechts een paar minuten.

All-inclusive label designer voor de kantoorgebruiker

Labels zijn speciale documenten en het is lastig als u ze moet ontwerpen met software die daar niet specifiek voor gemaakt is. De NiceLabel Designer maakt deze taak makkelijk voor iedereen. Het zit vol met grafische designfuncties en u hoeft niet te programmeren of training te krijgen om binnen een paar minuten labels te maken.

De Designer wordt ook geleverd met veel vooraf opgemaakte sjablonen die u kunt aanpassen om aan uw eisen te voldoen.

Voorzien van alle gemakken

Ontwerp als een pro, zelfs als u een beginner bent
Hulplijnen, positionering, verankering, uitlijning, groepering en andere functies helpen u bij het snel ontwerpen van professionele labels.

Labelsjablonen volgens de laatste normeringen
NiceLabel wordt geleverd met een bibliotheek van voorgebouwde labels voor industriestandaarden zoals GS1, AIAG, ODETTE, GM, VDA, enz.

Alle hulp die u nodig heeft
NiceLabel biedt snelkoppelingen, aanwijzingen op het scherm, foutmeldingen en verklaringen om ervoor te zorgen dat u alle hulp krijgt die u nodig heeft om snel labels te maken.

Universele labelsjablonen verminderen complexiteit en kosten

Ontworpen om het aantal labelvariaties dat u nodig heeft te minimaliseren

NiceLabel maakt het mogelijk om universele, intelligente labelsjablonen te ontwerpen met dynamische inhoud. Zelfs de meest complexe labels zoals chemicaliën, voedsel en kledingstuk etiketten kunnen snel worden ontworpen en gekoppeld aan dynamische gegevensbronnen.

NiceLabel’s labelsjablonen zijn universeel. U kunt hetzelfde labelsjabloon gebruiken met elk printermerk en model, zelfs printers met verschillende resoluties. U hoeft geen verschillende labels voor verschillende printers te ontwerpen om dezelfde consistente uitvoer en dezelfde printsnelheid te hebben.

Keurige dynamische tekstobjecten
NiceLabel wrapt uw tekst automatisch of past de lettergrootte aan om ervoor te zorgen dat uw dynamische data past in het aangewezen gebied.

Alle talen die u nodig heeft
Elk deel van NiceLabel ondersteunt vreemde talen, inclusief de gebruikersinterface, de hulpfuncties en de handleidingen. De inhoud van het etiket kan worden afgedrukt in elke taal met daarbij meerdere talen die op hetzelfde label verschijnen.

Krachtige, unieke functies
Intelligente functies zoals; relatieve objectpositionering, variabele labellengte en dubbelzijdig afdrukken helpen bij het verminderen van het aantal sjabloonvariaties dat u moet maken.

Gegevens – zorg voor nauwkeurigheid en voorkom fouten

Het ontwerpen en afdrukken van labels is een kritische zakelijke functie. Gegevensnauwkeurigheid is essentieel en de beste praktijk is om handmatige gegevensinvoer te minimaliseren of te elimineren en om veranderingen in etiketsjablonen te voorkomen op het punt van afdrukken. NiceLabel raadt u aan om het ontwerp van het labelsjabloon en gegevens die op het label worden afgedrukt van elkaar te scheiden.

Gebruik een Excel-spreadsheet of een database om uw gegevens te bewaren in plaats van telkens een ander etiketsjabloon voor elk product te ontwerpen. NiceLabel is de enige leverancier die spreadsheet en database connectiviteit biedt over de gehele productlijn.

Databaseverbindingen

Iedereen kan verbinding maken met een Excel spreadsheet of een Access database met behulp van de NiceLabel databasewizard. Geavanceerde gebruikers kunnen labels met server databases verbinden.

  • Verbind snel & eenvoudig met Excel- en tekstbestanden
  • Verbind met SQL Server, Oracle en MySQL
  • OLE DB en ODBC bieden connectiviteit aan bijna elke andere database
  • Verbind meerdere databases en tabellen op hetzelfde label
  • Importeer dynamische afbeeldingen vanuit databases (BLOB)
  • Aangepaste SQL-queries voor geavanceerde zoekopdrachten

Gegevensvalidatie, opmaak en verwerking

U moet vaak gegevens in een bepaald formaat afdrukken; soms aaneengesloten in een enkel tekst- of barcodeobject (bijv. voor serienummers). Dit kan ook nodig zijn om te voldoen aan de behoeften van de industrie of de klant. NiceLabel helpt u aan deze behoeften te voldoen door functies te bieden die zijn geconfigureerd via wizards in plaats van te hoeven programmeren.

  • Configureerbare variabelen, gegevensinvoer regels/voorwaarden en foutcontrole
  • GS1-128 barcode wizard voor verzendetiketten
  • Functies voor eenvoudige gegevensmanipulatie en aaneenschakeling, voor standaarden in de industrie, waaronder GS1, ANSI, HIBC
  • Geavanceerde VB of Python scripts voor uw eigen speciale behoeften

On-demand printen

Gecontroleerd afdrukken vermindert fouten en verbetert de productiviteit

NiceLabel’s all-inclusive softwarepakket Design & Controlled Print biedt zakelijke gebruikers een grafische ontwerper voor labels en formulieren, een gecontroleerde handmatige afdrukapplicatie en een automatiseringsmodule voor integratie met bestaande bedrijfssystemen.

Deze krachtige functionaliteit elimineert de noodzaak voor programmeurs om hun eigen custom-front-end of integratie applicaties te ontwikkelen, die moeilijk en kostbaar zijn om te onderhouden. Bedrijfsgebruikers kunnen snel een afdrukoplossing creëren die het afdrukken van etiketten stroomlijnt, fouten en mislabeling voorkomt, arbeidskosten vermindert en de totale afdrukproductiviteit verbetert.

Waarom formulieren?

Verminder handmatige afdrukpogingen en haal nieuwe nauwkeurigheidsniveaus

Bedrijven kunnen het aantal handmatige afdrukprocessen aanzienlijk verminderen en nieuwe niveaus van nauwkeurigheid en controle bereiken door gebruik te maken van de onovertroffen afdrukmogelijkheden van PowerForms. De functies van PowerForms stellen zakelijke gebruikers in staat om aangepaste afdruktoepassingen te creëren, complexe afdrukprocessen te stroomlijnen en fouten te elimineren.

Afdrukfouten voorkomen
Gebruikers kunnen on-demand afdrukken starten via een eenvoudige scan, aanraking of minimale gegevensinvoer en een voorbeeld zien van de resultaten om de nauwkeurigheid en snelheid van afdrukken te garanderen. Het afdrukvoorbeeld biedt een visuele hulp, die de gehele afdruktaak weergeeft om na te lopen, om zo mislabeling te voorkomen. Dit alles helpt om het “giswerk” van de printoperator weg te nemen en zo vermindert het ontstaan van mislabeling.

Vereenvoudig het drukproces voor ongetrainde medewerkers
Maak het afdrukken van uw etiketten voor ongetrainde of seizoensarbeiders gemakkelijk. Bouw een afdrukoplossing die afbeeldingen en pictogrammen gebruikt om tekst te vervangen of knoppen om een touchscreen te gebruiken om zo de noodzaak van toetsenbordvaardigheden te elimineren. U kunt snel nieuwe printoperators aan het werk zetten met minimale tot geen training.

Complexe afdrukprocessen stroomlijnen
Met op maat gemaakte afdrukformulieren kunnen eindgebruikers de juiste beslissingen nemen om precies af te drukken wat ze willen, wanneer ze dat willen, zonder af te wijken van een standaardproces of workflow. Dit vermindert de handmatige afdrukinspanningen, verbetert de afdruksnelheid en de printproductiviteit.

Labelintegriteit behouden
Wanneer printoperators afdrukformulieren gebruiken, hebben ze geen toegang tot het labelsjabloon, zodat ze niet per ongeluk of opzettelijk de lay-out van het etiket of belangrijke informatie op etiketten kunnen wijzigen.

Minimaliseer handmatige gegevensinvoer
In plaats van printoperators te verplichten om handmatig de labelinhoud te wijzigen, verbindt u labels met een database en vereenvoudigt u het invoeren en selecteren van gegevens. Overweeg het starten van on-demand afdrukken via een eenvoudige scan of aanraking op een touchscreen.

Flexibele, touchscreen-klare interface
Met de instelbare knoppen en andere bedieningselementen kunt u een formulier maken dat zich automatisch aanpast aan elke schermresolutie of grootte.

Gemaakt voor labeling
Real-time data preview in formulieren zorgt ervoor dat de gebruiker kan controleren of het labelsjabloon en de gegevens correct zijn voor het afdrukken.

Ontdek de mogelijkheden

Waarom automatiseren?

Geïntegreerd printen met uw bestaande bedrijfssystemen vermindert de risico’s op etiketteringsfouten en verhoogt de printproductiviteit

Bedrijven hoeven aanzienlijk minder moeite te doen om te printen en nieuwe nauwkeurigheids- en productiviteitsniveaus bereiken door gebruik te maken van de ongeëvenaarde integratiemogelijkheden van de NiceLabel automatiseringsmodule Automation. Dankzij de functies van Automation kunnen zakelijke gebruikers het printen vanuit bestaande bedrijfssystemen integreren en automatiseren zonder hierbij te moeten programmeren. Met Automation kunt u ook afdrukken integreren met hardwareapparatuur zoals PLC’s of weegschalen. Automation stelt u in staat complexe printprocessen te stroomlijnen, fouten te elimineren en de printproductiviteit te verbeteren.

Integratie zonder programmeren
NiceLabel Automation accepteert en transformeert gegevens in elk formaat zodat u uw bestaande bedrijfssystemen of applicaties niet hoeft aan te passen.

Werkt met alle printers
NiceLabel Automation maakt gebruik van universele en dynamische labelsjablonen die werken in duizenden printermodellen, wat het aantal labelvariaties aanzienlijk vermindert en het beheer van etiketten vereenvoudigt.

Gegevens koppelen
De ingebouwde wizard voor het koppelen van gegevens helpt u om eenvoudig gegevens uit gangbare formaten zoals CSV of tekstbestanden te gebruiken. De mappingtool ondersteunt ook de modernisering van oudere systemen door ondersteuning van gegevens in ongestructureerde formaten zoals legacyrapporten of printeropdrachten. Zelfs binaire gegevens kunnen worden onttrokken en gekoppeld worden aan variabelen!

Ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid
Automation werd vanaf scratch opgebouwd voor de moderne 64-bit multi-core architectuur om zo de snelste, meest betrouwbare en efficiënte afdrukmogelijkheden te bieden. Automation is een 100% native 64-bit applicatie die de behoefte aan extra technologielagen elimineert die nodig is voor de vorige generatie van 32-bits applicaties. Automation omvat NiceLabel’s nieuwe generatie “64-bits print engine” die gebruik maakt van nieuwe technologieën om de printproductiviteit te maximaliseren met een minimum aan computer resources.

Gestroomlijnde werkprocessen voor maximale flexibiliteit
U kunt Automation eenvoudig aan uw bedrijfsprocessen aanpassen met behulp van workflows en printlogica, zonder te programmeren, zodat u het proces snel kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden zonder gebruik te hoeven maken van IT-middelen.

Label Design Basics
Leer over de basisobjecten, uitlijning en variabelen.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Print met Excel
Leer hoe u uw label verbindt met een Excel-database en afdrukt.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Dynamic Data Manager
Leer hoe u Dynamic Data Manager kunt gebruiken om koppelingen te beheren.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Probeer het nu!

> Multi-user met 3, 5, 10 of 20 printers edities

> Label designer

> On-demand printen

> Bouw uw eigen applicatie

> Geïntegreerd printen

Modules

 Design

 Print

 Automation Builder (Easy)

 Automation Manager (Easy)

> 1 gebruiker en ongelimiteerd printers

> Label designer

> On-demand printen

> Bouw uw eigen applicatie

Modules

 Design

 Print

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul hieronder uw gegevens in.

Software
Sending